Hozzávalók:
A tésztához:
- 20 dkg cukor
- 7 tojás sárgája
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 ek kakaó
- 13 ek víz
A krémhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 ek cukor
- fél liter víz
- 7 tojás fehérje
A tetejére:
Elkészítés:
A tészta
hozzávalóit összekeverjük. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük és kis lángon
kisütjük. A krémhez a vaníliás pudingot, 2 evőkanál cukrot és fél liter vizet
sűrűre főzünk. A tojások fehérjét 3 evőkanál cukorral kemény habbá verjük és a
forró masszához keverjük. Ráöntjük a kész piskótára és még pár percre
visszatesszük a sütőbe. A keményre vert tejszín kerüljön a tetejére.
|