Hozzávalók:
- 1 cm vastag szögletes piskóta
- 2 doboz körszeletes ananászbefőtt
- 25 dkg tehéntúró
- 2 dl tejszín
- 10 dkg margarin
- 3 habfixáló
- 1 csésze kimagozott meggybefőtt
- 2 vaníliás cukor
- só
Elkészítés:
A 2 doboz ananászt leszűrjük. Az egyik doboz gyümölcsöt összeturmixoljuk. A tejszínt kemény habbá verjük. A túrót simára törjük, hozzáadjuk az olvasztott, de már nem forró margarint. Ezután a habfixálót és a kemény tejszínt is hozzákeverjük. A krémet rákenjük a piskótára, a tetejét kirakjuk az ananász karikákkal, közepére meggyet teszünk.
Tipp:
Akkor a legfinomabb, ha a tetejét még zselatinnal is leöntjük.
|