Kedd, 2017-10-24, 6:55 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Ananászos túrótorta
Hozzávalók:

  • 1 cm vastag szögletes piskóta 
  • 2 doboz körszeletes ananászbefőtt
  • 25 dkg tehéntúró
  • 2 dl tejszín
  • 10 dkg margarin
  • 3 habfixáló
  • 1 csésze kimagozott meggybefőtt
  • 2 vaníliás cukor

Elkészítés:

A 2 doboz ananászt leszűrjük. Az egyik doboz gyümölcsöt összeturmixoljuk. A tejszínt kemény habbá verjük. A túrót simára törjük, hozzáadjuk az olvasztott, de már nem forró margarint. Ezután a habfixálót és a kemény tejszínt is hozzákeverjük. A krémet rákenjük a piskótára, a tetejét kirakjuk az ananász karikákkal, közepére meggyet teszünk. 

Tipp:

Akkor a legfinomabb, ha a tetejét még zselatinnal is leöntjük.

Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-10)
Megtekintések száma: 114 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben