Kedd, 2017-09-19, 6:09 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Gesztenyetorta sütés nélkül
Hozzávalók:

A tésztához:

  • 50 dkg darált háztartási keksz
  • 15 dkg margarin
  • 4 ek kakaópor
  • 4 ek porcukor
  • 1,5 dl főtt kávé

A töltelékhez:

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • fél dl rum
  • 5 dl tejszín kemény habbá verve
  • 20 g zselatin

A tetejére:

  • étcsokoládé reszelék és csoki dara

Elkészítés:

A tésztához a hozzávalókat jól összegyúrjuk és egy kivajazott, 26 cm-es átmérőjű tortaformába nyomkodjuk egyenletesen. A gesztenyemasszát a fél dl rummal kikeverjük, hozzákeverjük óvatosan a kemény habbá vert tejszínt, melyből félreteszünk a torta tetejének díszítésére is. A felfőzött és langyosra hűtött zselatint is hozzákeverjük. A krémet rámerjük a tortaformában lévő kekszalapra. Kb. 15 perc pihentetés után lekenhetjük a díszítésre félretett tejszínnel. A tetejét étcsokoládé reszelékkel és tortadarával díszíthetjük. 2-3 óra múlva szeletelhetjük.
Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-16)
Megtekintések száma: 105 | Címkék (kulcsszavak): sütés nélkül, gesztenye, csoki | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.10.211
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben