Péntek, 2024-04-19, 4:01 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Hamis marcipán
Hozzávalók:

  • 7 dkg búzadara
  • 3 ek tej
  • 6 dkg margarin
  • 25 dkg porcukor
  • 10 dkg háztartási keksz
  • 2 tk mandulaaroma
  • kakaópor a díszítéshez

 

Elkészítés:

A búzadarát a felforrósított tejjel leforrázzuk és hagyjuk kihűlni. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, beledolgozzuk a közben ledarált kekszet, a mandulaaromát és a búzadarát. Egynapi pihentetés után még egyszer átgyúrjuk és nedves kézzel apró gombócokat formálunk belőle. Kakaóporban megforgatva mignonpapírba tálaljuk.

Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-21)
Megtekintések száma: 364 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
3.145.23.123
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben