Kedd, 2017-10-24, 6:52 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Kevert mákos
Hozzávalók:

  • 1 bögre mák (darált)
  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre cukor
  • 10 dkg vaj
  • 2 tojás
  • sütőpor
  • tej

Elkészítés:

A margarint, a cukrot és a tojássárgáját összekeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a mákot, végül a tojásfehérjékből vert habot. Kevés tejet öntünk a tésztához. Megsütjük. Ha kihűlt, a tésztát kettévágjuk, a közepét megkenjük lekvárral. Tálalás előtt porcukrot szórunk a tetejére.

 

Tipp:

Sárgabarack lekvár helyett választhatunk ízlés szerint bármilyen ízesítésű lekvárt. 

Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-21)
Megtekintések száma: 126 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben