Csütörtök, 2017-11-23, 6:20 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Mogyorókrémes piskótakocka
Hozzávalók:

10 dkg baracklekvár
1 dl rum + víz
35 dkg mogyorókrém (egy kis üveg)
25 dkg mascarpone
30-40 dkg babapiskóta
4 dl tejszín
4 csomag vaníliás cukor
15 dkg cukrozott gyümölcs (kihagyható)

Elkészítés:

A baracklekvárt kikeverjük a rummal és a vízzel. Belemártjuk a piskótákat és kirakjuk egy kisebb tepsi alját (vagy jénaiét). A mogyorókrémet kikeverjük a mascarponéval, kb. a felét rákenjük a piskótára. Megint lekvárba mártott piskóta következik, erre a vaníliás cukorral felvert tejszínhab felét tesszük. Erre szórhatjuk a cukrozott gyümölcsöt. Megint lekvárba mártott piskóta és mogyorókrém következik. A tetejére a maradék tejszínt rakjuk. Néhány óra alatt a hűtőben szépen összeáll. 

Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-10)
Megtekintések száma: 109 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben