Hozzávalók:
- 50 dkg mascarpone
- 2 tojássárgája
- 20 dkg kandírozott vegyes gyümölcs
- 10 dkg porcukor
- 10 db linzerkarika
- 5 dkg kakaópor
- 4 ek nutella
- 3 ek pisztácia
- 3 ek hámozott mandula
Elkészítés:
Egy edényben összekeverjük a krémsajtot, a kandírozott gyümölcsöket, a darabokra tördelt linzerkarikákat, a kakaót és a nutellát. A tojássárgáját a cukorral habosra felverjük, majd az előbbi masszához keverjük. Egy nyújtódeszkát megszórunk a darált pisztácia és mandula felével, majd a masszát kinyújtjuk rajta és roládként feltekerjük. A roládot alufólián jól meghempergetjük a maradék darált pisztácia és mandula keverékében. Körülbelül 2 órára hűtőbe tesszük, majd szeltekre vágva tálaljuk. Ízlés szerint díszíthetjük.
|