Szombat, 2017-12-16, 2:07 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Orosz csók
Hozzávalók:

  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 1 dl tejszín
  • 10 dkg cukrozott narancshéj
  • 15 dkg darált mandula
  • 5 dkg liszt

A csokoládémázhoz:

  • 10 dkg porcukor
  • 1 ek étolaj
  • 10 dkg csokoládé

Elkészítés:

A margarint, a cukrot, a tejszínt, az apróra vágott narancshéjat összekeverjük. Hozzáadjuk a hámozott, darált mandulát és a lisztet. Folytonos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe kis halmokat rakunk. Meleg sütőben megsütjük, majd kis ideig a tepsiben hagyjuk, hogy megkeményedjen. A mázhoz a cukrot és az olvasztott csokoládét az olajjal elkeverjük és amikor a sütemények kihűltek tetszőleges mintákat csorgatunk a tetejére. 
Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-14)
Megtekintések száma: 115 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.226.34.209
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben