Szombat, 2018-02-24, 6:56 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Tarkabarka
Hozzávalók:

  • 15 dkg vaj
  • 25 dkg porcukor
  • 4 egész tojás
  • 30 dkg liszt
  • 1 citrom héja
  • 1 ek kakaópor vagy egy rúd csokoládé
  • 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A vajat habosra keverjük a porcukorral. Tovább keverve 4 egész tojást ütünk bele. Belekeverjük a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat és 30 dkg sima lisztet. A massza egyik felét tányérra tesszük, a másik felébe pedig reszelt csokoládét vagy kakaót keverünk. Egy tepsibe - melyet nem kell kikenni - a masszából kanállal, szín szerint váltakozva kis halmokat rakunk. A tészta sütés közben összeolvad, teteje pedig szép zománcos lesz. Ha langyosra hűlt, fánkszúróval félholdakat szakítunk ki belőle. 
Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-16)
Megtekintések száma: 119 | Címkék (kulcsszavak): tarkabarka | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.92.197.82
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben