Csütörtök, 2017-11-23, 6:33 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Túrófánk
Hozzávalók:

  • 50 dkg tehéntúró
  • 3 tojás
  • 5 dkg liszt
  • 5 dkg zsemlemorzsa
  • olaj
  • fahéjas porcukor
  • panírozáshoz zsemlemorzsa

Elkészítés:

A túrót összegyúrjuk a tojássárgákkal, a liszttel, a zsemlemorzsával és egy csipet sóval, majd óvatosan hozzádolgozzuk a habbá vert fehérjét. A masszából vizes kézzel gombóckákat formálunk, majd kissé meglapítjuk. Zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró olajban piros ropogósra sütjük. Szalvétára szedjük, hogy a zsiradék leivódjon róla, majd fahéjas porcukorral meghintjük.
Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-11)
Megtekintések száma: 114 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben