Kedd, 2017-10-24, 6:52 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Desszertek

Túrófánk 2.
Hozzávalók:

  • 24 dkg túró
  • 25 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 1 pohár tejföl (175 dkg)
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 3 ek cukor
  • csipet sóolaj a sütéshez

Elkészítés:

A túrót egy villával összetörjük és minden hozzávalóval jól elkeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd púpozott teáskanálnyi adagokat pottyantunk az olajba és mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük (adagonként 6-7 perc alatt). A kész túrófánkokról a felesleges olajat papírtörlővel leitatjuk. Azonnal tálaljuk. 

Tipp:

Tálaláskor a fánkokat megszórhatjuk vaníliás porcukorral és mellé házi készítésű baracklekvárt kínálhatunk. 
Kategória: Desszertek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-14)
Megtekintések száma: 80 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben