Hozzávalók:
A tésztához:
- 60 dkg darált háztartási keksz
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg kakaó-, vagy csokipor
- 4 dl tej1 ek rum
A krémhez:
- 50 dkg túró
- 25 dkg mascarpone
- 10 dkg porcukor1 csomag zseléfix
Tetejére:
Elkészítés:
A tésztához való összetevőket jól összekeverjük, hogy sűrű masszát kapjunk és egy tepsibe tesszük. A krémhez valókat szintén összekeverjük. A zseléfix elhagyható, bár használatával keményebb lesz a túrókrém és tartást ad. A krémet a kekszkeverékre tesszük. A tetejét csokimázzal díszítjük.
Tipp:
A tésztánál a 4 dl tej helyet használhatunk 2 dl tej és 2 dl meggylé keverékét is, így gazdagabb ízvilágot kapunk.
|