Kedd, 2017-10-24, 6:55 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Előételek

Avokádó krém pirítósra
Hozzávalók:

  • 1 db avokádó
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél fej vöröshagyma
  • citromlé
  • bors
  • tejföl

Elkészítés:

Az avokádót megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, egy fél, kis fej reszelt vöröshagymát, a citromlevet. Sóval, borssal ízesítjük. A tejfölt is hozzákeverjük és jól összeturmixoljuk. Pirítósra kenve fogyasztjuk.

Kategória: Előételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 295 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben