Csütörtök, 2017-11-23, 6:21 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Előételek

Fokhagymás tejfölös matutka
Matutka

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 25 dkg liszt
  • bors 
  • 2 tojás
  • 1 késhegynyi sütőpor
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sütőport, ízlés szerint sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. Kanállal lapos fánkokat formázunk, majd forró olajban kisütjük.


Fokhagymás tejföl:

Hozzávalók:

  • 1 pohár tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só 
  • bors

Elkészítés:

A fokhagymát összenyomjuk, összekeverjük a hozzávalóval.


Kategória: Előételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 2521 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben