Szombat, 2017-12-16, 2:07 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Előételek

Hideg gazpacho
Hozzávalók:

  • 50 dkg friss, érett paradicsom
  • 2 liter paradicsom ivólé
  • 1-1 db színes kaliforniai paprika
  • 20 dkg kígyóuborka
  • 1 fej lilahagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 2-3 ek olívaolaj
  • 1 ek balzsamecet
  • 1 ág friss bazsalikomlevél
  • só 
  • darált bors
  • pár csepp tabasco szósz

Elkészítés:

A sűrű, friss paradicsomszószt tegyük egy nagy üvegtálba, reszeljük bele a foghagymát, csorgassuk bele az olívaolajat és a balzsamecetet, daráljunk rá borsot és ízesítsük sóval és pár csepp tabasco szósszal. Adjuk hozzá a kis kockákra felvágott uborkát, paradicsomot, paprikákat és a finomra összevágott lilahagymát is. Keverjük hozzá a csíkokra felmetélt bazsalikomlevelet, és pár órára tegyük a hűtőszekrénybe. 
Tálaljuk üvegtálkákban vagy üvegpoharakban, mellé olívaolajon megpirított kenyérkockát, vagy kenyérszeleteket kínáljunk.
Kategória: Előételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 169 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.226.34.209
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben