Csütörtök, 2024-05-02, 1:10 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Előételek

Tojásos halkrém
Hozzávalók (2 személyre):

  • 1 tonhalkonzerv (170 g-os)
  • 3 főtt tojás
  • fél hagyma
  • 1-2 ek tejföl
  • bors
  • citromlé

Elkészítés:

A halkonzervet leszűrjük, de az olaját nem dobjuk el. A főtt tojásokat meghámozzuk, és a hagymával együtt botmixerrel
vagy aprítógéppel pépesítjük. Óvatosan hozzákeverjük a halhúst, majd lazítjuk a tejföllel és tetszés szerint a konzerv leszűrt olajával. Sózzuk, borsozzuk és pár csepp citromlével ízesítjük. Kenyérre kenve, kígyóuborkával fogyasztva vagy citromos teával kísérve nagyon finom reggeli-vacsora. 
Kategória: Előételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 738 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
3.134.102.182
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben