Kedd, 2017-10-24, 6:45 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Főételek

Bácskai gombás rizs
Hozzávalók:

  • 25 dkg rizs
  • 15 dkg gomba
  • 4 zöldpaprika
  • 2 paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • zsír vagy vaj
  • pirospaprika
  • majoranna
  • bors

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát kevés forró zsiradékon pirítsuk sárgára. Szórjuk meg pirospaprikával és adjuk hozzá a megtisztított és apróra vágott gombát, a meghámozott és felkockázott paradicsomot, a felkarikázott zöldpaprikát, s az egészet pároljuk néhány percig. Akkor a leöblített, leszűrt rizst adjuk a zöldséghez, tegyünk bele majorannát, sózzuk, borsozzuk. Öntsük fel 6 dl vízzel és az ételt pároljuk puhára.
Kategória: Főételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 99 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben