Kedd, 2017-09-19, 6:05 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Főételek

Borsos tokány
Hozzávalók:
  • 60 dkg marhalapocka vagy sertésszűzpecsenye
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 db paradicsom vagy 1 ek paradicsompüré
  • 1 dl fehérbor
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A húst vékony csíkokra vágjuk. Az olajon üvegesre pároljuk a felaprított vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Rárakjuk a húst és nagy lángon rövid ideig pirítjuk. Utána sózzuk, borsozzuk, kevés vizet öntünk alá és fedő alatt félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a paradicsomot, a bort és készre pároljuk. Párolt rizs vagy hagymás tört burgonya illik hozzá. 
Kategória: Főételek | Hozzáadta:: Viki (2012-08-05)
Megtekintések száma: 225 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.10.211
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben