Szombat, 2017-12-16, 2:01 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Főételek

Juhtúrós töltött burgonya
Hozzávalók:

  • 20 db kisebb burgonya
  • 25 dkg juhtúró
  • 1 dl tejföl
  • 20 szelet bacon szalonna
  • kapor
  • petrezselyem
  • őrölt bors

Elkészítés:

A burgonyát enyhén sós vízben héjastól megfőzzük, ügyelve arra, hogy ne főjön szét. Hagyjuk kicsit kihűlni. Közben összekeverjük a juhtúrót a tejföllel, a kaporral, a petrezselyemmel, az őrölt borssal és a sóval. Kellemesen fűszeres, de jól kenhető masszára van szükség. A burgonyákat félbevágjuk, mindkét felét besózzuk. Karalábévájóval (vagy kiskanállal) kicsit kiszedjük a belsejét, óvatosan, hogy össze ne törjön a burgonya. Mindkét felébe teszünk a juhtúrós masszából, összeillesztjük a burgonyákat, majd egy szelet baconnal betekerjük. Jénaiba sorakoztatjuk őket, mellétesszük a belsejéből kivájt burgonyát is, előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Kategória: Főételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-09)
Megtekintések száma: 145 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.226.34.209
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben