Hétfő, 2018-01-22, 10:55 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Főételek

Újkrumplival sült tavaszi gomba
Hozzávalók:

  • 2 kg újkrumpli
  • 40 dkg gomba
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg sajt
  • olaj
  • ételízesítő
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • tárkony
  • kakukkfű

Elkészítés:

A krumplit megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk, olajozott tepsibe öntjük, megszórjuk ételízesítővel. Betoljuk a sütőbe. Ha félig megpuhult, kevés petrezselyemmel is meghintjük, majd tovább sütjük. Közben a felszeletelt hagymát és az apróra vágott fokhagymát olajon megpároljuk, hozzákeverjük az összevágott gombát, fűszerezzük (só, bors, tárkony, kakukkfű, petrezselyem), pirítjuk. Amikor a krumpli megpuhult, ráterítjük a gombát, megszórjuk reszelt sajttal és készre sütjük. 
Fejes salátával vagy kovászos uborkával tálaljuk.

Kategória: Főételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-08)
Megtekintések száma: 126 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.234.0.2
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben