Kedd, 2017-10-24, 6:44 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Húsételek

Ananászos pulykamell
Hozzávalók:

  • 40 dkg pulykamell
  • 3 ek liszt
  • 1 doboz körszeletes ananászkonzerv
  • 10 dkg trappista sajt
  • 4 ek olaj
  • 20 dkg vékonyra szeletelt gépsonka
  • 3 dl tejszín

Elkészítés:

A pulykahúst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, felszeleteljük, enyhén megsózzuk, lisztben megforgatjuk. Az ananász levét leöntjük A sajtot megreszeljük. 
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük és egy tűzálló tálban egymás mellé rakjuk. A hússzeleteket betakarjuk az ananászdarabokkal, ráterítjük a gépsonkát, majd megszórjuk a sajttal. Az egészet megöntözzük a tejszínnel és alufóliával lefedjük. A sütőt előmelegítjük 175 fokra. Az ananászos pulykát átsütjük benne, majd eltávolítjuk a fóliát és a sütőt felkapcsoljuk 220 fokra. Megpirítjuk a tetejét és azonnal tálaljuk. Tört burgonyával kínáljuk.

Kategória: Húsételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-08)
Megtekintések száma: 185 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben