Csütörtök, 2017-11-23, 6:34 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Húsételek

Bajor fasírozott
Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús (sertés, pulyka vagy csirkemell is lehet)
  • 1 fej hagyma
  • 2 dl tejföl vagy tejszín
  • 1 ek olaj
  • só 
  • 1 tojás
  • pirospaprika
  • majoranna

Elkészítés:

A darált húst a tojással, sóval, pirospaprikával és majorannával összegyúrjuk és picike gombócokat formázunk belőle. Pörköltalapot készítünk az apró kockára vágott hagymából, olajból és egy kevés pirospaprikával megszórjuk. Felengedjük kb. 2 dl vízzel, ebbe helyezzük bele az elkészített húsgombócokat. Ízesítjük sóval és még majorannával. Puhára főzzük (főzési idő kb. 10-15 perc). Ha kész, a lisztet elkeverjük a tejföllel vagy tejszínnel. Besűrítjük, összeforraljuk és kész is van.
Mellé tálalhatunk köretként nokedlit vagy krumplipürét.
Kategória: Húsételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-08)
Megtekintések száma: 156 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben