Kedd, 2018-11-13, 6:53 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Húsételek

Kijevi jércemell
Hozzávalók:

2 db csirke melle
10 dkg trappista sajt
5 dkg vaj
2 púpos tk apróra vágott petrezselyemzöld
fél kk őrölt szerecsendió
liszt 
tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:

Fektessük le a csirkemelleket és egy éles késsel vízszintesen vágjuk be őket, de csak addig, hogy szét lehessen nyitni mint egy zsemlét amikor szendvicset készítünk. A húst még ne nyissuk szét és így sózzuk be mindkét oldalát. A vajat gyúrjuk össze a lereszelt sajttal és a petrezselyemzölddel. Sózzuk meg, tegyünk hozzá egy fél kávéskanál őrölt szerecsendiót. Az egészet jól dolgozzuk össze. A masszát osszuk 4 felé és mindegyik szétnyitott szelet húst töltsük meg vele. (Úgy, hogy a hús mindenhol letakarja a masszát) Lisztezzük be a töltött hússzeleteket, majd felvert tojásba forgassuk bele. Ez után forgassuk zsemlemorzsába. Ha elkészültünk minden szelettel, akkor a húsokat ismét tojásba, majd zsemlemorzsába kell forgatni. Ha elkészült, az egészet kb. 20 percre be kell tenni a hűtőbe, hogy a kézmelegtől megolvadt töltelék kicsit megdermedjen. A hűtéstől és a dupla panír miatt nem fog kifolyni a töltelék sütés közben. Egy teflonban melegítsünk fel olajat és süssük ki a szeleteket. Mire a panír szépen megpirul, a sajt is megolvad.

Kategória: Húsételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-05)
Megtekintések száma: 137 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.235.48.106
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben