Hétfő, 2018-11-19, 8:34 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Húsételek

Lecsós csirkecombok
Hozzávalók:

  • 4 nagyobb csirkecomb
  • 2 ek liszt
  • bors
  • 60 dkg zöldpaprika
  • 2 kk pirospaprika
  • 30 dkg paradicsom
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 20 dkg rizs
  • 8 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg főtt kukorica
  • 5 ek olaj
  • 1 ek vaj/margarin

Elkészítés:

A csirkecombokat meghintjük sóval, borssal és egy kevés liszttel, majd forró olajban mindkét oldalukat 3-3 percig sütjük, végül kivesszük a zsiradékból. Az olajban megpirítjuk a felkockázott szalonnát és a hagymát, elkeverjük a pirospaprikával, a paradicsommal és egy kevés sóval. Beletesszük  combokat, majd 20 perc múlva a zöldpaprikát és az egészet puhára pároljuk. Miközben a hús puhul, a forró vajban vagy margarinban 1 percig pirítjuk a rizst. Felöntjük kétszeres mennyiségű forró, sós vízzel, majd lefedjük és a kuktában kb. 10 percig puhára pároljuk. Hozzákeverjük a kukoricát és a finomra vágott petrezselymet, végül hideg vízzel kiöblített gömbölyű hasú csészékbe nyomkodjuk és 1 perc múlva tálra borítjuk. 
Kategória: Húsételek | Hozzáadta:: Viki (2012-08-05)
Megtekintések száma: 350 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.159.44.54
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben