Csütörtök, 2017-11-23, 6:31 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Húsételek

Őszibarackos-sajtos csirke
Hozzávalók:

  • 1 kg pulykamell (lehet sertéskaraj vagy comb is)
  • bors
  • grillkeverék
  • őszibarack befőtt
  • sajtszeletek

Elkészítés:

A húst szeleteljük, sózzuk, fűszerezzük és rövid ideig állni hagyjuk. A lisztbe keverünk csekély borsot, grillfűszert. A hússzeleteket a lisztben panírozzuk, s forró olajban puhára sütjük. A szeleteket jénai tálba rakjuk, s minden szeletre egy őszibarack befőttet teszünk. A barackot előtte szintén lecsurgatjuk. Lehet fagyasztott, felolvasztott őszibarack is. Az őszibarackra még egy vékony szelet sajtot is teszünk (eidami, trappista). Az elkészített tálat lefedve még rövid ideig sütjük, míg a sajt el nem kezd olvadni rajta. 
Zsíros burgonyával, rizzsel tálaljuk.

Kategória: Húsételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-08)
Megtekintések száma: 443 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben