Kedd, 2017-10-24, 6:50 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Húsételek

Rakott karfiol
Hozzávalók:

  • fél liter rizs
  • 1 kg darált hús, ízlés szerint
  • 4 fej vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • olaj
  • só, őrölt bors, pirospaprika, ételízesítő
  • 2 doboz tejföl
  • 2 db tojás
  • egy közepes fej karfiol
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:


A rizst megfőzzük, a hagymát olajon megdinszteljük, belerakjuk a darált húst, pirospaprikával, sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. Egy doboz tejföllel összekevejük az egészet, és olajozott tepsibe öntjük. A sós vízben megfőzött karfiolokat a tetejére halmozzuk.

A másik tejfölt a tojással vegyítjük, fűszerezzük pirospaprikával és ételízesítővel, majd a karfiolokra locsoljuk.

Előmelegített sütőben megsütjük, mikor már majdnem kész, reszelt sajttal megszórjuk, és pirosra pirítjuk.

Kategória: Húsételek | Hozzáadta:: Peti (2012-05-30)
Megtekintések száma: 113 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben