Kedd, 2025-02-04, 3:12 AM
Üdvözöllek
Vendég
|
RSS
Recept-Tár
Főoldal
|
Regisztráció
|
Belépés
Főoldal
Recept beküldés
Fórum
Vendégkönyv
Főoldal
»
Cikkek
»
Köretek
Gyros öntet
Hozzávalók:
tejföl
grill fűszersó
fokhagyma granulátum
tzaziki por
mustár
ételízesítő
bors
kapor
Elkészítés:
Az elkészítés roppant egyszerű: az összes hozzávalót összekeverjük. Az arányok a tejföl mennyiségétől függnek.
Tipp:
Fogyasztás előtt 12-24 órával hamarabb célszerű elkészíteni, hogy az ízek összeérjenek.
1
2
3
4
5
Kategória:
Köretek
| Hozzáadta::
Viki
(2012-06-08)
Megtekintések száma:
887
| Helyezés:
0.0
/
0
Összes hozzászólás:
0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Szavazz!
Milyen kategóriában legyen még több recept?
Reggelik
Előételek
Levesek
Főételek
Húsételek
Tésztaételek
Köretek
Főzelékek
Saláták
Desszertek
Eredmények
|
Vélemények archívuma
Összes válasz:
10
Infó
A fejezet kategóriái
Reggelik
[2]
Előételek
[6]
Főételek
[14]
Levesek
[46]
Húsételek
[30]
Tésztaételek
[14]
Főzelékek
[1]
Saláták
[19]
Köretek
[4]
Desszertek
[86]
Mártások
[2]
mozgoinfo
Block content
Chat
A hozzáadáshoz be kell lépned
Userpanel
Vendég
52.14.195.165
Vendégek
Felhasználók
Online:
Belépés
Statisztika
Tags
cukor
tojás
citromlé
fenyő mag
körte
körtés pite
liszt
méz
pite
eleszto
Ketchup
sajt
tej
virsli
csirke
csirkemell
szalonna
tejfol
fözelék
kelkáposzta
krumpli
édes
édesség
eper
eper leves
finomsag
hideg
leves
tejszínhab
golyó
kókusz
túrós kókuszgolyó
túró
torta
banán
keksz
tejföl
zselatin
csoki
csokidara
puding
puncs
gesztenye
sütés nélkül
madártej
madártej szelet
tejszín
banánkocka
kakaó
kakaópor
gyümölcs
gyümölcsös túrótorta
túró torta
tarkabarka
gyümölcsrudak
mazsola
vaj
dió
lekvár
zserbó szelet
Szeretnék
ingyenes honlapot
a
uCoz
rendszerben