Hozzávalók:
- 2 szál újhagyma
- 2 pohárnyi kuszkusz
- 2 db paradicsom
- só
- darált bors
- petrezselyem zöldje
Elkészítés:
Csorgassuk egy nagy serpenyőbe az olívaolajat, majd tegyük bele az összezúzott fokhagymát, a kis kockákra felvágott cukkinit, a felkarikázott újhagymát és pároljuk közepes erősségű lángon pár percig. Öntsünk rá két pohárnyi vizet, ízesítsük sóval, kevéske darált borssal, majd forraljuk fel. Öntsünk hozzá a két pohárnyi kuszkuszt (azt a poharat használjuk, amivel a vizet öntöttük), forraljuk fel, fedjük le fedővel és azonnal vegyük le a tűzről. Körülbelül öt perc elteltével tegyük hozzá az összevágott petrezselyem zöldjét, a felkockázott feta sajtot, majd villával keverjük össze, hogy szépen fellazuljon.
|