Csütörtök, 2017-11-23, 6:28 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Avokádóleves
Hozzávalók:

  • 2 db avokádó
  • 750 ml tyúkhúsleves
  • 100 ml tejszín
  • 100 ml száraz Sherry
  • fehérbors
  • citromlé

Elkészítés:

Az avokádót megtisztítjuk, távolítsuk el a magját, emeljük ki a húsát és az egyiket locsoljuk meg pár csepp citromlével, majd tegyük félre. A másik avokádót kockázzuk fel, közben a húslevest forraljuk fel. A kockára vágott avokádót a tejszínnel és a száraz Sherry-vel turmixoljuk össze, majd öntsük a meleg (nem forró) leveshez. Fűszerezzük ízlés szerint, majd a félrerakott avokádóból készült kockákkal díszítsük a levest! Hidegen fogyasszuk!

Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 98 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben