Csütörtök, 2017-11-23, 6:27 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Brokkolikrémleves
Hozzávalók:

  • 40 dkg brokkoli
  • 1 liter húsleves, kockából is jó
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • 1 dl fehérbor
  • 10 dkg reszelt parmezán
  • 1 csipet bazsalikom
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fehérbors

Elkészítés:

Szedjük rózsáira a brokkolit és alaposan mossuk meg. Tegyük fel főni 1 liter vízben. Főzzük tíz percig, azalatt bőven megpuhul. Olvasszuk fel a vajat és dobjuk bele a brokkolit, jól forgassuk össze, hogy átvegye a vaj finom ízét. Ezután öntsük rá a fehérbort, és fedő alatt pároljuk egy-két percig, majd adjuk hozzá a húslevest. Fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal. Ha felforrt, botmixerrel turmixoljuk össze, keverjük hozzá a tejszínt, a tetejére pedig szórjunk reszelt parmezánt.

Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-05)
Megtekintések száma: 77 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben