Kedd, 2017-10-24, 6:51 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Csontleves
Hozzávalók:

  • 2-3 db húsos csont
  • 2-3 sárga- és fehérrépa
  • 2 burgonya
  • egy kis cikk kelkáposzta
  • fél karalábé
  • 2-3 db karfiolrózsa
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • 2 húsleveskocka
  • 5-6 szem egész bors
  • levestészta1-2 db gomba

Elkészítés:

Úgy készül, mint az igazi húsleves. A csontokat bő vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, a habját leszedjük és hozzáadjuk a zöldségeket. Fűszerezzük és lassú tűzön készre főzzük. Leszűrjük és a levéből kisebb edényben kifőzzük a tésztát (cérnametélt, eperlevél, májgaluska). A húslevest és a csontlevest kuktában is lehet főzni. Egyszerre tesszük a kuktába a húst (csontot), a zöldségeket, a fűszereket. Lezárjuk, amikor fütyülni kezd, takaréklángra vesszük és csendesen főzzük kb. 20 percig. Ekkor elzárjuk a lángot és hagyjuk a kuktát lehűlni. Az ízek így teljesen összefőnek, a hús pedig vajpuha lesz. 
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-23)
Megtekintések száma: 342 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben