Csütörtök, 2017-11-23, 6:25 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Frankfurti leves
Hozzávalók:

  • 1 kg kelkáposzta
  • 1 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 3 közepes nagyságú burgonya
  • 2 tk liszt
  • 2 ek olaj
  • 1 tk pirospaprika
  • 1 kevés tej
  • 2 pár virsli

Elkészítés:

Megtisztítjuk a kelkáposztát a külső levelétől és torzsájától, fellaskázzuk egy edénybe és forró vizet öntünk rá, hogy ellepje. Hozzáadjuk a sárga- és fehérrépát felkockázva és sót, ízlés szerint. Ha már megfőtt, beletesszük a felkockázott burgonyát is. Ha minden puha, olajból és lisztből híg rántást készítünk, teszünk bele pirospaprikát, felengedjük hideg vízzel és a leveshez öntjük. Mikor felforrt, 1 kevés tejet adunk hozzá. A legvégén 2 pár virslit karikázunk bele. A virslivel már csak egyet forraljuk és lehet tálalni. 
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-23)
Megtekintések száma: 88 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben