Szombat, 2017-12-16, 2:07 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Hokkaido sütőtökleves pirított tökmaggal
Hozzávalók:

  • 2 ek olívaolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 500 g sütőtök
  • 500 ml zöldség alapleves vagy 1 db zöldségleves kocka
  • 500 ml tej
  • 1 tk curry
  • fél tk őrölt szerecsendió
  • fél tk őrölt gyömbér
  • só 
  • fehérbors

Elkészítés:

Egy lábasban forrósítsuk fel az olívaolajat, tegyük bele az összevágott vöröshagymát és fokhagymát. Pár perc elteltével adjuk hozzá a curry-t és ezzel is pirítsuk legalább egy percig. Engedjük fel a zöldség alaplevessel, adjuk hozzá a megtisztított  és feldarabolt tököt, és a fűszereket. Ha megpuhult, engedjük fel tejjel, forraljuk jól össze és botmixerrel pürésítsük. Tálaljuk kivájt tökbe, tetejére pirított tökmagot szórjunk.

Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 293 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.226.34.209
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben