Péntek, 2024-04-19, 11:49 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Kaporleves galuskával
Hozzávalók:

  • 1 csokor kapor
  • 1 ek olaj
  • 1 ek liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája
  • 1 kk ételízesítő
  • pici ecet

A galuskához:

  • 1 tojásfehérje
  • 1 ek liszt

Elkészítés:

Az apróra vágott kaprot az olajon megfuttatjuk, majd a liszttel meghintjük és 1,5 liter vízzel felengedjük. Beleszórjuk az ételízesítőt, sózzuk, ízlés szerint ecetet adunk hozzá, majd 3-4 percig forraljuk. A tejfölben elkeverjük a tojássárgáját és kevergetve a levesbe főzzük. Közben a tojásfehérjéből annyi liszttel, amennyit felvesz, galuskatésztát keverünk és a levesbe apró galuskákat szaggatunk. Addig főzzük, amíg a leves tetejére fel nem jönnek. 
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-08-05)
Megtekintések száma: 719 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
18.116.85.72
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben