Szombat, 2024-04-20, 1:43 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Kolbászleves
Hozzávalók:

  • 20 dkg házi kolbász
  • 10 dkg házi füstölt szalonna
  • 1 kg burgonya
  • 20 dkg leveszöldség
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • bors
  • babérlevés
  • fűszerpaprika
  • fokhagyma
  • köménymag

Elkészítés:

A szalonnát apró kockákra vágjuk és kisütjük. Zsírjában lepirítjuk a felkarikázott kolbászt, majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és ezt is üvegesre pirítjuk. A tűzről levéve belekeverjük a fűszerpaprikát, hozzáadjuk a zöldségeket és a többi fűszert. Csontlével vagy leveskockával ízesített vízzel felengedve készre főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, végül tejföllel és csípős paprikával tálaljuk. 
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-23)
Megtekintések száma: 435 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
3.17.174.239
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben