Kedd, 2017-09-19, 6:06 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Korhelyleves
Hozzávalók:

  • 1-2 ek étolaj
  • 1 ek liszt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • pirospaprika
  • bors 
  • kolbászkarikák
  • apróra vágott savanyú káposzta
 
Elkészítés:

Sötét, zsemleszínű hagymás, paprikás rántást készítünk. A szükséges vízmennyiség felével vagy füstölt hús levével engedjük fel. Ezzel jól felforraljuk és a savanyú káposzta levével felöntjük. Kolbászkarikákat, apróra vágott savanyú káposztát főzünk bele. Őrölt borssal ízesítjük. 
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-23)
Megtekintések száma: 91 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.10.211
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben