Hétfő, 2018-01-22, 11:01 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Korhelyleves kolbásszal
Hozzávalók:

  • 75 dkg savanyú káposzta
  • 20 dkg burgonya
  • 15 dkg kolbász
  • 15 dl tejszín
  • 8 gr finomliszt
  • só, kömény
  • 2 babérlevél

Elkészítés:

Az apróra vágott savanyú káposztát feltesszük főni és beletesszük a fűszereket. A burgonyának több időre van szüksége, ezért külön főzzük. Ha mindkettő megfőtt összeöntjük őket és megkeverjük. Tejszínes-lisztes habarással sűrítjük a levest, és folyamatos kevergetéssel 10 percig főzzük. Ezután beletesszük a kolbászt, és még néhány percig főzzük.
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-03)
Megtekintések száma: 84 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.234.0.2
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben