Szombat, 2018-09-22, 5:49 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Kukorica leves pirított kolbász vagy virsli karikákkal
Hozzávalók:

  • 200 g kukorica - konzerv vagy mirelit
  • 150 g kolbász vagy virsli
  • 200 ml tejszín
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 szál újhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • 500 ml víz
  • 1 ek ételízesítő
  • 1 kk őrölt fekete bors1 kk só

Elkészítés:

Kevés napraforgóolajon megpirítjuk a karikákra vágott újhagymát, sárgarépát és fehérrépát. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a karikákra vágott fokhagymát és az ételízesítőt. Felöntjük a vízzel, és fedő alatt 10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a konzerv vagy mirelit kukoricát, és még 3 percig főzzük. A petrezselymet apróra vágjuk, és a tejszínnel együtt a leveshez adjuk. A kolbász vagy virsli karikákat egy serpenyőben lepirítjuk, majd tálaláskor a leves tetejére helyezzük. Melegen kínáljuk.
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 279 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.81.150.27
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben