Péntek, 2024-04-26, 11:40 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Málnaleves
Hozzávalók:

  • 35 dkg málna
  • 1 púpozott ek vaníliaízű pudingpor
  • 1 liter tej
  • cukorcitrom

Elkészítés:

A tejet felforraljuk. A vaníliás pudingport ugyanannyi cukorral és kevés hideg tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a forrásban lévő tejhez. Folyamatosan kevergetve tejszín sűrűségűre főzzük. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni. A málnát kevés cukorral és citromlével összeturmixoljuk, majd leszűrjük, hogy a magvak ne kerüljenek a levesbe. Az áttört málnát elkeverjük a kihűlt pudingos tejjel. Egészben hagyott málnaszemeket forgatunk bele és az egészet alaposan kihűtjük. Kis üvegtálakba adagolva tálaljuk, citromhéjcsíkokkal díszíthetjük. Kitűnő nyári finomság.
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-07-05)
Megtekintések száma: 515 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
18.224.39.74
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben