Hétfő, 2018-04-23, 3:06 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Savanyú krumplileves
Hozzávalók:

  • 3-4 közepes nagyságú burgonya
  • 2 babérlevél
  • 3 tk liszt
  • 2 ek olaj
  • fél tk pirospaprika
  • 1 ek ecet
  • 1 pohár tejföl15-20 dkg füstölt kolbász vagy csülök

Elkészítés:

A hámozott és felkockázott burgonyákat hideg vízben feltesszük főni. Megsózzuk ízlés szerint. Teszünk még bele 2 babérlevelet. Amikor a burgonya megpuhult, a lisztből és az olajból rántást készítünk, összekeverjük a pirospaprikával, a tejföllel, kevés hideg vízzel és hozzáöntjük a krumplileveshez. Adunk hozzá egy kevés ecetet és összeforraljuk. Aki szereti, tehet bele füstölt kolbászt vagy füstölt csülköt, de akkor a főzést a kolbásszal vagy a hússal kezdjük.  
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-23)
Megtekintések száma: 108 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
107.22.48.243
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben