Csütörtök, 2017-11-23, 6:21 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Tarator - A bolgárok kedvence
Hozzávalók:

  • 450 g natúr joghurt
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 kígyóuborka
  • olívaolaj
  • fokhagyma
  • kapor
  • vörösborecet

Elkészítés:

A nyers uborkát vágjuk fel kockákra és sózzuk meg. A joghurtot keverjük össze a tejföllel, tegyük bele a fűszereket, pár csepp vörösborecetet, majd helyezzük bele a kockára vágott kígyóuborkát. A keveréket hígítsuk fel 1 tejfölös pohár hideg vízzel és tálalás előtt legalább 1 óráig tartsuk hűtőben, hogy eléggé hideg legyen. 

Tipp:

A leves tetejére hinthetünk durvára tört diót is, hogy megbolondítsuk az ízeket.
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 85 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben