Csütörtök, 2017-11-23, 6:20 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Tárkonyos burgonyaleves
Hozzávalók:

  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • 1,2 dl tyúkhúsleves
  • 50 dkg burgonya
  • őrölt fehérbors
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek liszt
  • 1 nagy csokor tárkony
  • tárkonyecet
  • 1 kk cukor

Elkészítés:

A megtisztított, finomra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk.  A levessel felengedjük, és a meghámozott, megmosott, kb. 2×2 centis kockákra vágott burgonyát beleszórjuk. Sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. Ezután a tejfölt a liszttel simára keverjük és a levest besűrítjük vele. A finomra vágott tárkonnyal fűszerezzük, egy kevés tárkonyecettel és cukorral pikánsra ízesítjük. Még egyszer felforraljuk, majd tárkonylevéllel és erős paprikával díszítve tálaljuk.

Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 118 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben