Szombat, 2024-04-20, 2:16 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Tavaszi zöldségleves
Hozzávalók:

  • 30-40 dkg apróra vágott hús (csirke, pulyka)
  • 2 szál sárgarépa
  • 1-2 szál zöldség
  • sok petrezselyem
  • mindenféle zöldség: borsó, bab, zeller... stb.

Elkészítés:

Kevés margarinon a húst fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a zöldségeket és tovább forgatjuk a margarinon még levet nem ereszt. 1-2 dl vízzel felöntjük és sózzuk, valamint 1 db leveskockával erősítjük az ízét. Fedő alatt pároljuk addig amíg majdnem puha lesz minden és már kevés lé van. Meghintjük egy-két evőkanál liszttel és kicsit pirítjuk vele, majd felöntjük vízzel és puhára főzzük. Vigyázni kell, mert hamar kifut. 
Tálalás előtt bőven meg kell szórni apróra vágott petrezselyemmel.

Tipp:

Igazán nyáron a friss zöldségekből lehet finom, édes levest készíteni.

Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 346 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
3.145.8.141
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben