Kedd, 2017-10-24, 6:43 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Tejszínes hagymakrémleves parmezánnal és pirítóssal
Hozzávalók:

  • 5 fej vöröshagyma
  • 1 nagyobb gerezd fokhagyma
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1,5 liter húsleves, kockából is jó
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 4 szelet kenyér
  • olívaolaj
  • őrölt fehérbors

Elkészítés:

Vágjuk apróra vagy karikára a hagymákat és pirítsuk üvegesre egy kevés olívaolajon. Öntsük fel az egészet húslevessel, ízesítsük sóval, borssal és főzzük lefedve körülbelül 10 percig. Botmixerrel pépesítsük, utána főzzük fel a tejszínnel, ha szükséges, borsozzuk meg újra. Vágjuk a kenyereket kockákra és pirítsuk aranybarnára kis olívaolajon. Vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívják magukat! Adagoljuk tányérba a levest, tegyünk a tetejére a kenyérkockákból és szórjuk meg alaposan sajttal.


Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-05)
Megtekintések száma: 103 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.166.245.10
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben