Kedd, 2017-09-19, 6:10 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Levesek

Zöldborsóleves
Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 2 ek olaj
  • 1 ek só
  • 1 ek cukor
  • 3 tk liszt
  • 1 ek pirospaprika
  • 2 ek petrezselyem

Elkészítés:

Egy 3 literes fazékba tesszük az olajat, a zöldborsót, a kockákra vágott sárga- és fehérrépát. Kb. 2 dl vízzel, a sóval és a cukorral fedő alatt megdinszteljük. Mikor puha megszórjuk a liszttel és a pirospaprikával. Pár pillanatig a tűzhelyen kavargatjuk, majd felengedjük 2,5 liter vízzel. Mikor forrni kezd, teszünk bele csipetkét vagy csurgatott tésztát. Legvégül megszórjuk a zöldpetrezselyemmel és ha szükséges, utánasózzuk. Vigyázzunk, nehogy túlfőljön a borsó. 
Kategória: Levesek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-23)
Megtekintések száma: 98 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.10.211
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben