Hozzávalók:
- 60 gr fetasajt
- fél doboz tonhal filé
- fél doboz csemegekukorica
- 1 db zöldpaprika
- fél vöröshagyma
- 60 gr fűszeres krémsajt
- 1 dl tej
- 1 ek citromlé
- só, bors, kapor
- 3 db bagett
Elkészítés:
A feta-tonhal salátát érdemes úgy elkészíteni, hogy legyen ideje összeérni. Tegyük a fetát egy tálba és törjük össze. Csepegtessük le a tonhalról az olajat és tegyük a fetához. A kukoricáról is öntsük le a levet és keverjük a salátához. A paprikát és a hagymát vágjuk apróra, majd ezeket is dobjuk a tálba. A krémsajtból, a tejből és a citromból készítsünk szószt, majd öntsük a salátára. Ízesítsük sóval, borssal és kaporral, majd tegyük a hűtőbe legalább egy napra.
|