Szerda, 2024-04-24, 8:29 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Saláták

Káposztasaláta tavaszi frisskáposztából
Hozzávalók (4 főre):

  • 1 fej káposzta (1 kg körüli)
  • 1 tk köménymag
  • 1 csokor újhagyma
  • fél dl olaj
  • fél dl ecet

Elkészítés:

A káposztát éles késsel, a türelmünktől telhető, legvékonyabbra szeleteljük. Besózzuk (Vigyázat: NEM kifacsarósra!). Annyira, hogy kellemesen sós legyen. Egy órán át pihentetjük, néha megkeverjük. Rászórjuk a köménymagot és az újhagymát. Olajjal és ecettel locsoljuk. Megkeverjük és állni hagyjuk. Addig, amíg a köménymag megpuhul kissé, hozzáérik a káposztához. 
Kategória: Saláták | Hozzáadta:: Viki (2012-06-04)
Megtekintések száma: 465 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 10

Infó

A fejezet kategóriái

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
18.218.129.100
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben