Hozzávalók (4 főre):
- 1 db sárgarépa
- 1 kis fej káposzta
- 1 db lilahagyma
- 2 db sárga húsú paprika
- 4 db lédús paradicsom
- 1 db karalábé
- 1 db nagyobb kígyóuborka
- 1 db fejes saláta
- fél kg csíkozott pulykahús
- 10 dkg sajt
- 5 db főtt tojás
- 1 pohár joghurt
- 1 cs kapros salátaöntet por
- 1 cs joghurtos salátaöntet por
Elkészítés:
A zöldségeket jó alaposan megmossuk. A répát, karalábét megpucoljuk. A zöldségeket nagylyukú reszelőn lereszeljük, a paprikát, paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. Összekeverjük a porokat a joghurttal és hagyjuk állni kicsit. Közben a húst megsütjük jó ropogósra. A tojásokat keményre főzzük. Mikor mindennel elkészültünk, összeállítjuk a salátát. Lehűtve tálaljuk.
|