Csütörtök, 2017-11-23, 6:29 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Tésztaételek

Kínai pirított tészta zöldséggel
Hozzávalók:

kevés vaj a pároláshoz
30 dkg mirelit vagy friss zöldség 
2 nagy fej hagyma
kevés fehérbors
vegeta
őrölt kömény
szerecsendió
majoranna
3-4 ek szójaszósz
50 dkg spagetti tészta
2 tojás

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük és hideg folyóvíz alatt teljesen átöblítjük. A kevés vajon üvegesre pirítjuk a durvára vágott hagymát, majd belehegyezzük a zöldségeket és a fűszerekkel ízesítjük. Az egészet összepároljuk, hogy a zöldségek puhák és egy kicsit pirultak legyenek. Amikor ez kész, a hideg tésztát ráöntjük a zöldségekre. Rárakjuk a 3-4 evőkanál szójaszószt és alaposan összekeverjük, majd pirítjuk még egy kicsit. Mikor már jónak tűnik, a 2 felvert tojást ráöntöm, azzal egy kicsit pirítjuk.

Tipp:

Gombával vagy borsó-bab-répa-kukorica összetevőkkel a legfinomabb!
Tálalhatjuk különböző szószokkal is, de önmagában is laktató és finom!
Kategória: Tésztaételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-05)
Megtekintések száma: 743 | Hozzászólások: 4 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben