Csütörtök, 2017-11-23, 6:23 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Recept-Tár

Főoldal | Regisztráció | Belépés

Főoldal » Cikkek » Tésztaételek

Tonhalas tészta
Hozzávalók:

  • 35-40 dkg kagylótészta
  • 2 doboz aprított tonhal konzerv
  • 1 nagyobb doboz paradicsompüré
  • 1 negyed citrom leve
  • 2 db vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 ek ketchup
  • bors
  • oregano
  • kakukkfű
  • babérlevél

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük. Hozzáadjuk a tonhalkonzervet (leszűrve, olaj nélkül). Beletesszük a paradicsompürét is és a 2 ek ketchupot. Kb. 0,5-1 dl vizet adunk hozzá, hogy szósz sűrűségű legyen. A negyed citromot belecsepegtetjük, a fokhagymát belenyomjuk. Ízesítjük sóval, borssal, oreganoval, kakukkfűvel és 2 db babérlevéllel. Pár percig összefőzzük. A végén összekeverjük a szószt a tésztával. Reszelt sajttal tálaljuk vagy megszórjuk sajttal és a sütőben rápirítjuk. 

Tipp:

Kagylótésztával a legjobb, mert abba "bele tud ülni" a szósz.

Kategória: Tésztaételek | Hozzáadta:: Viki (2012-06-09)
Megtekintések száma: 284 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Keresés

Szavazz!

Milyen kategóriában legyen még több recept?
Összes válasz: 9

Infó

mozgoinfo

Block content

Chat

Userpanel


Vendég
54.162.250.227
Vendégek

 





Belépés

Statisztika




Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben